farbror är på besök ett tag !

Tjenare! Förlåt för att det inte blev nått inlägg igår men orkade helt enkelt inte :/ + åkte hem en snabbis efter skolan igår och laddade telefonen, åt lite & inväntade en kompis. Sen drog vi in till stan igen! Skulle till skolan och kika på film, skolan hade nämligen filmkväll så ;) Jag var hemma runt 23 tiden så jag var rätt trött då & somnade typ direkt när jag kom hem , haha! :) Därför hann jag inte blogga något igår, ledsen! 
 
Idag hade jag skola igen, inget speciellt har hänt typ. Bara vanliga lektioner, haha. Dock fick vi sluta tidigare idag och det är alltid azuuum ! :D hahah. Det kommer vi även få göra imorgon också så det är rätt chill ! ;) 
När jag kom hem från skolan så följde min vän Emelie med hem, fast vi satt ju bara vid varsin data + kollade på teve så vi var inte så sociala mot varandra, hahah! Hon stack för 45 minuter sen typ & jag sitter fortfarande framför teven med datan.. haha :( 
 
Min kära farbror är här på besök ett tag & han är en av dem skönaste människorna som finns, jag svär! Skojbråkar & spelar och allt möjligt med honom ;) haha kanske låter lite konstigt men det är faktiskt roligt! :D men han är ju dock typ lika gammal som min mamma så :p haha! 
 
 
Men jag ska dra mig nu, vi hörs senare! ;* pusssar! 

soffhäng & tevetittande!

Sitter i soffan och kollar på teve med min kära pappa just nu! haha.. :) Skriver lite på facebook med en av mina nya klasskompisar också, hon är trevlig! :) Pratade dock lite med henne i skolan imorse också så. ;) åååh jag gillar verkligen min nya klass! Trivs bättre i denna än den förra helt klart. Gillade ju typ bara hälften om ens det i den förra klassen :/ hehe.. Men detta kommer bli 3 grymma år med en grym klass! :D 
 
Ska nog ta något och äta snart eller ah då mamma kommer hem, för hon vet typ vad vi får äta haha .. :) 
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare eller imorgon ! Puss ;) 
 
'
Gammal bild på mig & min bääästavän även min gamla klasskompis! :) <3

Ute och chillar!

Hejsan! Andra skoldagen idag & det gick jättebra :) grupparbete på första lektionen & diagnos på sista lektionen.. Diagnos redan på andra dagen är förjävligt men jag klarade det ändå. :) Efter skolan va jag med en av dem nya klasskompisarna en sväng innan hon åkte hem & nu är jag med några andra kompisar :) sitter ute på stan & chillar med dem! Drar väl hem om någon timme och vilar, är rätt trött så. Haha! Hörs senare kära läsare :) puss!


teverummet med bror min!

Hejsan! Sitter just nu i storarummet med min bror & kollar på teve. Våra föräldrar är och handlar men dem kommer väl snart.. & då ska vi äta lite hoppas jag! Är jättehungrig :')
Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit i skolan & sedan följde två kompisar med mig hem. Då sjöng vi lips en stund sen drog dem hem & jag la mig för och vila men så blev det inte.. :/ Men dagen har varit rätt bra ändå! :)
Ska bara ta det lugnt nu ikväll, äta & kika på teve innan jag går och lägger mig. Har ju skola imorgon också så.
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare eller imorgon kära läsare! puss :)
 
två bilder på mig & min fina pojkvän! :')

Första skoldagen avklarad!

Hej kära läsare! För någon timme sen slutade jag skolan första dagen :) ny klass på gymnasiet & jag tror allt att jag kommer trivas jättebra i denna klassen. Men det märker vi senare! :) dagen gick jättebra faktiskt, rundtur och allt fast jag vet redan vart allt ligger för har ju gått där ett år innan. Haha!
Nu ska jag hem och antagligen sjunga lips med en kompis.. Inte världens roligaste men vad gör man inte istället för och ha tråkigt? ;)
Ni får ha det så bra så hörs vi senare ikväll! Puss ;**


hej frida <3

du kan ta bort detta inlägget när du läst de, orkade bara inte messa dig haha!
jag är inte riktigt klar, men det är pyttelite som e kvar så inget som stör din bloggning på något sätt :) men byt inte lösen eller nått, för då kan ja fixa de klart såfort jag kan :D hoppas du blir nöjd <3
i <3 u

LÄSKIG FILM !

hallå där kära läsare! :) sitter just nu i storarummet & kollar på en film som jag trodde va bra men det kom fram att den är läskig.. :( gaaaaaaaash döör asså.. Menmen! Inget kan hända mig för har min pappa som sitter på altanen precis bredvid rummet typ med sin kompis ;)
Idag har jag inte gjort speciellt myckert faktiskt.. Min bästavän som sov över hos mig igår till idag åkte hem vid 10-11 tiden imorse & då fixade jag mig och sen bad jag mamma köra mig till älsklingen så jag kunde hämta några väskor som behövde komma hem som stod där :p När jag var där så råka jag väcka min kära pojkvän, hehe :$ Så när jag skulle gå så bad jag om en kram men jag fick typ 10 kramar + 2 strul & massa pussar istället. hehe :') vääärldens lyckligaste tjej är jag som har världens finaste pojkvän! Bättre kille än jag har kan man inte få helt seriöst! Överlycklig är jag :* <3
Sen när jag kom hem så kom en kompis hem till mig & då satt vi och kolla på teve bara, haha..
Också kom även pappa & min bror hem från danmark & tyskland så jag fick massa godis & sånt.. Men får inte äta det så det får stå i mitt rum på skrivbordet bara & läska mig , buhu :(
Sen när min kompis stack, så gjorde jag inte speciellt mycket. Träffade min vän Ewelina & hennes kille en sväng, då drog vi in till stan en snabbis & sen tillbaks hem till mig, dem åkte hem till sig. :)

Det är väl typ min sista sommarlovsdag..
Imorgon börjar allvaret igen.. SKOLA, WIHO :(
Så ska kila ner till sängen och lägga mig snart så jag orkar upp imorgon!
Godnatt sötnosar :** <3
( har ingen bild på denna datan så blir ingen bild just nu.. laddaar upp genom telen sen)

Kör på ny blogg..

Tjenare! Kör på ny blogg då jag får en ny skolstart och allt! :) jag hoppas ni kommer följa den & tycka att det är intressant och läsa.. Ska uppdatera Så ofta jag kan kära vänner! :)
Stort tack till min vän Bella Olofsson som hjälper mig med designen & en header! :D loveu honey! <3

Puss & kram!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0