Chokladbollar på matten? - jao! ;)

 
Bakade chokladbollar på matten i tisdags, chill ! Funderar på och baka några nu och äta i smyg.. hehe eller om jag tar och gör det imorgon! Just nu sitter jag framför teven i storarummet och skriver med en kompis på fb + försöker få min pojkvän och svara på sms. Han åkte hem idag efter att ha varit här hos mig i en månad, kommer kännas fett konstigt att sova utan honom i min säng i natt.. :( Men jag överlever allt hoppas jag! 
Väntar på att klockan ska bli 21.00 typ så att jag kan dra ut en snabbis och möta min vän kristin och tjöta lite med henne, efter det blir det antagligen sängen och sova. Är inte speciellt pigg.. Menmen! 
Imorgon väntas en lång promenad med skolan på 1 mil & 1 km jätteroligt! "Host" Men när man går med kompisar och tjötar så tänker man inte speciellt mycket på hur långt det är, right? ;) Vi har friidrottsdag därför vi ska gå så långt. När vi vandrat den sträckan så ska vi äta & sen till skolan en snabbis innan vi får sluta. Rätt gött att man börjar 9.30 & slutar runt 12 - 1 någon gång (y) 
Kommer nog inte bli så mycket mer uppdateringa denna veckan för åker på lördag morgon rätt tidigt och mitt internet i mobilen fungerar inte så ah .. :( Men uppdaterar när jag kommer hem på söndag igen! :]] 
Tills dess får ni ha det så bra och läsa mina tidigare inlägg om ni inte läst dem redan ! :D Pusshej ! 

Engelska suger!

Sitter just nu på engelskalektionen och skriver en hel del uppgifter som ska lämnas in. Jätteroligt? - inte direkt! 
Men hittade nyss en sida som gjorde lektionen roligare ;) På torsdag ska vi ta upp det enligt läraren! Inte en pinne i klassen vet om det utom jag, Caroline & Alexandra, mohahah! :D Jag hoppas verkligen att klassen ställer upp för det vore jätteroligt och få åka till det där stället verkligen! Vad för ställe säger jag inte förrän på torsdag eller fredag ;) haha! 
Nej nu ska jag jobba vidare med engelskauppgifterna innan jag slutar 13.45! För då hämtar min pojkvän mig och då ska vi åka och handla åt min mamma som ligger hemma och är sjuk ! Stackars min mamma.. :( hehe, jag ska va extra snäll emot henne nu som hon är emot mig när jag är sjuk. hihi! (a) <3 
 
Ha det gött hej! ;) 
 

 


Förlåt för vääääldigt dålig uppdatering ännu en gång..

Jag hinner knappt blogga längre .. + tänker inte på't ;oo :( för har alldeles för mycket och göra tyvärr :/. Jag har läxor/prov varje vecka i skolan.. & jag har lovat mig själv, min familj & min pojkvän att jag ska sköta skolan nu så att jag slipper gå om ännu en gång! Men jag ska försöka slänga in ett inlägg lite oftare så att ni inte slutar följa mig :/ ;) vore ju tråkigt right? Men som sagt nu vet ni läget! :))

Min pojkvän har varit här i 3 veckor nu, hehe :') & han lär sova en vecka till eller mer. Det märker vi :}} På veckorna går jag i skolan & han är hemma hos mig, någon dag ibland så är han på arbetsförmedlingen och då har han inte lika tråkigt som han har när han bara sitter hemma hos mig och glor teve + data haha ;))
På helger är vi ute ganska mycket, träffar mina kompisar , tar ett strög osv. Förra helgen var vi och ströga med mina kompisar, blev rätt långtråkigt senare för vi åkte bah runt i bilarna och visste inte vad vi skulle göra haha.. Denna helgen var det dock mer liv! I fredags var jag & min pojkvän med mina kompisar Anton, Pontus och Joel & grillade vid truve. Det var skitkul faktiskt ;) haha särskilt när vi lekte lite med .. Hemligt mohahaha :D när vi hade grillat så drog vi in till lisch och strögade lite innan vi hämtade Sofie hos henne och då drog vi till några kompisar som var vid replokalen & snackade lite med dem. :) sen drog vi hem för vi var trötta.
Och igår(lördag) så gjorde vi inte speciellt mycket, på eftermiddagen drog vi in till lisch för och kolla på SEAN BANAN ;) haha! Efter det så drog vi hem. När vi hade varit hemma i någon timme eller två så ringde min vän Jacob & frågade om vi kunde hitta på nått. Så jag och min pojkvän väntade in honom så drog vi till lisch och hämtade min mini kompis Emma! Och då drog vi till skara eller ah axvall där det var bilträff ;) Kollade bara lite dääär men det var inget roligt folk så vi drog därifrån efter en stund. Drog till donken i lidköping & käkade & sen tog vi ett strög runt torget där. Hahaha! Vi var ute och åkte ända till typ 02.00 :')
Och nu ligger ja vaken här i sängen & väntar på att mini & min kära pojkvän ska vakna ;)

För idag ska vi på fotbollsmatch ! :D haha!
Puss ha det bääääst så hörs vi snart igen' ;*

Bjuder på bilderna!


snart bär det av till .. ?

Som rubriken lyder , snart bär det av till Tonår med min bästavän. Och min pojkvän stannar hemma hos mig och antagligen spelar när vi drar dit för han är så mesig och inte vill följa med.. ;) haha! 
Förlåt för att jag inte hunnit blogga något, men har haft fullt upp. Skolan startade för 3 veckor sen och vi har läxa och prov varje vecka ungefär.. Denna veckan hade vi 1 läxa och 2 prov eller ja det var inte direkt prov utan mer test. Men det gick bra! Fick betyget på testet så är rätt nöjd :D Så jag är väldigt upptagen på veckorna nu för tiden :/ + min pojkvän har sovit hos mig ända sen i fredags & sover även denna helgen också. Mysigt värre! :') Menmen! 
 
Ska ta och kika på när min pojkvän spelar nu medan min vän Annie lånar min dator och bloggar lite haha! ;) Kika gärna på hennes blogg : http://www.nattstad.se/anniiekroon värd och kika på den så gör det nu! :* 
 
Ha det bääääst , pussar! :) 
 

 


mysa med finaste killen snaart

fööörlåt för dålig uppdate men har varit ute mycket det senaste + har börjat ny klass & ny linje på gymnasiet. 
 
Har för tillfället rätt mycket och göra i skolan, massa läxor & skit .. Så kommer nog inte ha så bra uppdatering för tillfället. Men jag ska försöka så gott jag kan! 
Denna helgen har varit grymt bra men den är inte slut ännu ;) 
 
Fredag: var på äventyrsgården i källby med klassen i 3.5 - 4 timmar :) Rätt chill där eftersom att vi fick fri tid det mesta & sen gjorde vi 6 stationer i lag. Mitt lag kom 2a då av 4 lag, vi var rätt bra då ;) Efter vi varit där så skjutsade min älskade mormor mig & två klasskompisar till stan. När vi kom fram dit så drog Adam hem direkt & Sofia stannade med mig för hon skulle möta upp sin brud & jag skulle möta upp min pojke :) Stod och tjöta lite med henne, sen stack hon & då stack jag och mötte min pojke & hans pappa. Så drog vi runt i stan lite innan hans pappa släppte av oss vid torget där vi mötte min gamla klasskompis. Så drog vi till rese och tog bussen hem till mig, haha! :) Fixade oss en stund innan min kära vän Annie & hennes pojke kom och hämtade oss ! Så drog vi till Skövde en sväng och där var det matfestival som vi var på. Träffade Tim en snabb sväng men det var ju inte så länge.. + det var första gången jag träffade honom.. kan ju säga att jag var rätt nervös, haha! :) Skulle visa dem vägen från station till festivalområdet men det gick ju inte så bra eftersom att dem stack iväg vid station när vi skulle till området menmen.. Hörde inte av honom nått mer under kvällen så det var ju skitsamma. Men vi stack till Falköping istället vid 23.30 för och träffa nåra, men blev KSS i skövde istället.. Lång historia varför det blev KSS. Efter KSS så drog vi hem, pallade verkligen inte va ute mera efter det. Så gick jag och min pojkvän och la oss när vi kom hem! :) 
 
Lördag: haha kanske låter rätt konstigt men.. Vi vaknade vid 15.22 på eftermiddagen ;o xd fast det kanske inte är så konstigt ? eftersom att vi kom hem vid 03 - 04 på natten.. heeh :') fixade oss, käkade lite. Väntade på min vän Annie som kom till mig runt 18 tiden :) vid 19.00 tror jag det var så drog vi till stan! Drog till Rodhos och käkade mat. Runt 21.00 så åkte vi till skogshyddan där vi mötte Jacob, Joel, Pontos, Anna, Simon och Koffe! Vi stod där och tjötade lite innan vi bestämde oss för att dra och tanka lite haha. ;) När vi hade tankat så drog vi till donken för och gå på toa, så blev det så att vi stod där och tjöta en hel del, vissa köpte ju mat dååå. Haha :) Efter donken i lidköping så drog vi till donken i Skara. HAHAHA! Efter det så åkte vi till Coop parkeringen där det skulle va bilträff men vi hann bara dit och sen var vi tvugna och köra hem annie.. När vi hade gjort det så åkte vi till Kinnekulle typ och pissade och tjöta lite innan vi bestämde oss för att dra hem. Så vi körde hem Jacob då som hade valt och åka med oss från att vi taanka tills vi åkte hem, haha ! :D 
Men tack för kvällen alla som var med och gjorde den till en av dem bästa! :D kärlek till er! ;** <3 
Nu ska jag och min pojkvän snart lägga oss och mysa i sängen som rubriken typ lyder, hihi (aa Om han nu kan sluta med sin musik och komma till mig i sängen :/ 
Ahja, pusspuss! :) 
 
Tidig födelsedagspresent av min söta pojkvän! Fyller dock om drygt 2 månader :$ äkta silverarmband! :') världens lyckligaste tjej här jao ! <3
 

RSS 2.0